Carpaccio van Angus (rund)........................................... € 23.00
Parmezaan/ Gremolata (Look/ Peterselie/ Citroen)
Oesterzwam van 't Vier (vegi)..................................... € 17.00
Salsa Verde van Daslook/ Witte Bonen/ Citroen
Witte Asperge......................................................... € 24.00
Mossel/ Lardo
Zalm (licht gerookt) ................................................ € 23.00
Ajo Blanco (Look/ Amandel)/ Crudités
Dame Blanche "Vier"............................................................. € 13.00
Vanille/ Gerookte Chocolade/ Hooiroom
Rabarber/ Aardbei.................................................................. € 13.00
Basilicum/ Yoghurtmousse
Gegrilde Perzik........................................................................... € 13.00
Citroenverbena-jus/ Perziksorbet
Kaasbordje.................................................................................€ 16.00
Selectie van 5 kazen door affineur Van Tricht
Brandade/ Harissa/ Wortel/ Yoghurt
Dunne Lende (rund)........................................................ € 35.00
Verse Frietjes/ Pepersaus/ Slaatje
Kalfszwezerik van 't Vier................................................ € 43.00
Groene Asperge/ Gerookte Puree/ Zuring
Witte Asperge (vegi)..................................................... € 32.00
Morieljes/ Tofu/ Erwt/ Asperge
RESTAURANTVIER.BE
BROUWERIJSTRAAT 4A
9880 AALTER
© Restaurant VIER
OPENINGSUREN
DINSDAG TOT ZATERDAG
12:00 - 14:30 & 18:30 - 21:00
MAANDAG EN ZONDAG
Gesloten