Menu

Wekelijks wisselende lunchmenu €29,5

Voorgerecht: Gekonfijte Spitskool/ Gerookte Buerre Blanc/ Lavas

Hoofdgerecht: Vis (volgens aanvoer)/ Papardelle/ Tomatencompote/Zilte groenten

Voorgerechten

Carpaccio van Angus (rund)........................................... € 23.00

Parmezaan/ Gremolata (Look/ Peterselie/ Citroen)

Oesterzwam van 't Vier (vegi)..................................... € 17.00

Salsa Verde van Daslook/ Witte Bonen/ Citroen

Witte Asperge......................................................... € 24.00

Mossel/ Lardo

Zalm (licht gerookt) ................................................ € 23.00

Ajo Blanco (Look/ Amandel)/ Crudités

Desserts

Dame Blanche "Vier"............................................................. € 13.00

Vanille/ Gerookte Chocolade/ Hooiroom

Rabarber/ Aardbei.................................................................. € 13.00

Basilicum/ Yoghurtmousse

Gegrilde Perzik........................................................................... € 13.00

Citroenverbena-jus/ Perziksorbet

Kaasbordje.................................................................................€ 16.00

Selectie van 5 kazen door affineur Van Tricht

Hoofdgerechten

Vis (Volgens Aanvoer)...................................................... € 33.00

Brandade/ Harissa/ Wortel/ Yoghurt

Dunne Lende (rund)........................................................ € 35.00

Verse Frietjes/ Pepersaus/ Slaatje

Kalfszwezerik van 't Vier................................................ € 43.00

Groene Asperge/ Gerookte Puree/ Zuring

Witte Asperge (vegi)..................................................... € 32.00

Morieljes/ Tofu/ Erwt/ Asperge